Opsætning af mail i Apple mail

For at opsætte din mail i Apple mail program. Skal du åbne menu'en mail og derefter Accounts/Kontoer:

Du får billedet med valg forskelige mail systemer

Der skal du vælge "Vælg anden konto..."

Så kommer der en ny menu op, og der skal du vælge Mail konto:

Nu skal du bruge dine oplysninger til den mail konto der skal opsættes, og klik på log på:

Navn: Indtast dit navn.
Email adresse: Din mail adresse, som der skal på.
kodeord: Det kodeord som mail'en er oprettet med.

Næste billede skal du indtaste flere oplysninger, og klikker på Log på:

Bruger navn: Dette er din mail
Konto type: Her kan du både vælge IMAP eller POP
Indgående server: dit domæne navn
Udgående server: igen dit domæne nanv

Derfra vil den forsøge at logge på, med de angivet oplysningern.
Og den vil med højst sandsynlig komme med certifikat fejl, den skal bare godkendes, ved at følge de efterfølgende billeder.

Der efter skulle du meget have opsat den mail.