Tilføj links til tekst

Når du skriver tekst i en artikel kan du lave denne tekst om til et link, som f.eks linker videre til en anden side eller evt en fil.

Dette kan gøres via din editor i artikelen ved at klikke på denne knap:

Dette bringer denne "pop-up" vindue op, hvor du kan lave dit link:

Du kan bla udfylde URL, for at skrive dit link manuelt.
Eller f.eks vælge under Menu for at lave et link til et menupunkt.

Du kan også klikke på Browse knappen for at for fremvist de filer, som du kan lave et link til

Til sidst i bunden kan vælge hvordan linket skal overføre sig, om de f.eks skal åbne i et nyt vindue eller ligende.